Of telefonisch

Je bereikt ons behalve via bovenstaand ook nog altijd per telefoon: 0619920527 of 0642930300.

Wil je Firma Frictie boeken?

We kunnen samen de mogelijkheden onderzoeken. Neem direct contact met ons op om in gesprek te komen via bovenstaande contactgegevens.

Stichting Firma Frictie

In November 2021 besloot Firma Frictie hun activiteiten voort te zetten als stichting.

firmafrictie@gmail.com

Kvk nummer: 84550864

RSIN/Fiscaal nummer: 863256004

Doelstelling

Het verbreden en bevorderen van het theaterlandschap door theaterproducties en culturele activiteiten in de zaal en op locatie te ontwerpen, te produceren en in de breedste zin mogelijk uit te voeren.

Met als doel het publiek te laten verbinden aan de inhoud zodat er wordt geïnvesteerd in de zelfontplooiing van de bezoeker.

Beleidsplan

Zie: Beleidsplan Firma Frictie (klik hier)

Bestuur

Voorzitter: Ursel van Nunen-Braaksma

Secretaris: Brecht Hermans

Penningmeester: Karlijn Hemmer

Beloningsbeleid

De stichting beoogt niet het maken van winst en beoogt werkzaam te zijn als nut beogende (culturele) instelling.

Het bestuur ontvangt geen vergoeding voor de werkzaamheden of de gemaakte onkosten voor hun bestuurstaken. Voor de vergoeding/beloning van projectmedewerkers geldt de CAO Toneel en Dans.

ANBI

Firma Frictie is bezig een culturele ANBI status aan te vragen.

Particulieren mogen in hun aangifte inkomstenbelasting een gift aan Firma Frictie, vermenigvuldigen met 1,25 en als gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van een dergelijke gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

OMU

Sinds de oprichting van het Onafhankelijk Makersoverleg begin 2020 is Firma Frictie onderdeel van OMU. (link naar website of als je op omu kan klikken dat je de website ziet: https://makersklimaatgroep.wixsite.com/mijnsite

Als platform van onafhankelijke Utrechtse makers staan we samen sterk en vergroten we onze zichtbaarheid binnen (en buiten) Utrecht.

Speellijst

Naar Speellijst